Over ons

Over Montemar in Le Marche

Tussen BERG (MONTE) en ZEE (MARE) ligt MONTEMAR, dit prachtige vakantieverblijf.Over Montemar

Sinds 2010 wonen wij aan de voet van het “Sibillini” gebergte in het pittoreske dorpje Penna San Giovanni le Marche Italië.

Zoals vele Italianen dat doen, mogen ook wij nu optimaal genieten van de 2 gezondste en mooiste plekken van Italië. De bergen en de zee!

Het zijn twee uitersten qua omgeving en atmosfeer (bergen en zee) maar het mooie van deze streek is dat je beide heel goed in één vakantie kunt gaan ontdekken omdat hier de bergen en de zee heel dicht bij elkaar komen. Alle bezienswaardigheden zijn vanaf ons goed bereikbaar.

Montemar ligt op 5 min afstand van de zee met de auto maar geheel verscholen tussen de heuvels. Je hebt bij ons niet het idee dat je zo dicht bij de drukte van de zee zit omdat je alleen de rust van de heuvels ervaart. Dus als je wilt kun je flaneren langs de schitterende Palmen boulevard van San Benedetto maar je kunt ook genieten van de rust in een hangmat onder de olijfbomen.

Graag geven wij tips over de mooiste plekjes in de bergen en aan zee.

Wij, Eric, Marije en onze 6 kinderen, willen u een optimale vakantie gaan verzorgen, waarvoor i.i.g. alle ingrediënten aanwezig zijn.

MONTEMAR

Eric, Marije, Thijmen, Feije, Jochem, Sam,  Matteo en Fausto van Ingen

Over Country House en Mini Camping Montemar

Over Country House en Mini Camping Montemar

Over Country House en Mini Camping Montemar