Aankomst:

Vertrek:

Personen:

Kinderen:

 

 

Zoeken...

Vul uw gegevens in

0

Reserveringsoverzicht

Bedankt voor uw reservering! We hebben u zojuist een bevestigings e-mail op gestuurd met volgende gegevens:

Aankomst: - Wijzig
Vertrek: - Wijzig
Aantal nachten:
Personen: - Wijzig
Accommodaties: - Wijzig

Prijs accommodatie: €
Prijs opties: -
Coupon discount amount: €

Totaalprijs: €

Bedankt voor uw boeking bij Montemar le Marche, binnen 24 uur sturen wij u een bevestigingsmail met de boekingsgegevens. Vriendelijke groeten, Elsira en Michou

There is no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (Hbook > Payment).

Verwerken...

 

Welkom bij Country House, Mini Camping Montemar

Montemar; mini camping, appartementen en B&B kamers liggen tussen de eerste heuvels vanuit de Adriatische kust tussen Pedaso en Montefiore dell’ Aso Le Marche Italië.

De mini camping heeft 16 plaatsen die standaard voorzien zijn van een eigen elektra- en ( gezamenlijke ) wateraansluiting.

De appartementen zijn volledig ingericht (keuken, badkamer met douche en toilet, koelkast etc.) allen met een prachtig uitzicht.

De B&B kamers zijn geschikt voor een bezetting van 1 tot en met 4 personen. Inclusief elke dag een heerlijk ontbijt op het terras van onze bistro.

De kindvriendelijke mini camping, appartementen en B&B kamers  liggen op ca. 5 min rijden met de auto van de prachtige kust. De rust van de heuvels, het uitzicht op de olijfbomen, wijnranken en het prachtige nabij gelegen stuwmeer zorgen voor een zeer afwisselende omgeving.

Na een lekkere dag zee of cultuur happen kunt u bij ons een duik nemen in het heerlijk frisse zwembad, een potje voetballen of tennissen op het sportveld. Natuurlijk wordt ook aan de innerlijke mens gedacht. In het hoogseizoen ( juli en augustus ) zal de bistro dagelijks geopend zijn voor een eenvoudige lunch met een goed glas wijn of een heerlijk verfrissend drankje. Daarnaast zal er 2 keer per week een Italiaanse chef in de keuken aanwezig zijn welke heerlijke authentieke Italiaanse gerechten en pizza voor u zal verzorgen.

Bij het zwembad/ restaurant gedeelte heeft u een WIFI punt. U kunt hier natuurlijk zonder kosten gebruik van maken.

Sinds een aantal jaar wonen wij in Italië en zijn wij eigenaar van Casa MiYo  op 10 min. afstand van Montefiore dell Aso. Hier verhuren wij 2 appartementen en een B&B kamer voor diegene die een camping minder kunnen appreciëren. ( Casa MiYo )  In de maanden juli en augustus zullen wij aanwezig zijn op Montemar om uw een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Buiten deze maanden zult u ontvangen worden door de Italiaanse gastvrouw en zijn wij telefonisch te bereiken en persoonlijk op afspraak.

We hebben ontzettend veel zin om u een onvergetelijke vakantie te verzorgen aan de prachtige “Riviera delle Palme” (kustlijn van de palmen).

A presto,

Elsira, Michou en Yonah

Het zwembad is vanaf half mei geopend, afhankelijk van de weersvooruitzichten.

Honden zijn toegestaan tegen een vergoeding per dag.

Wanneer de appartementen van Montemar bezet zijn, kunnen we u onder brengen bij onze buurtjes. Onze buurtjes zitten op 2 a 3 minuten loopafstand van Montemar. Wanneer u hier verblijft mag en kunt u gebruik maken van de voorzieningen op Montemar. De verschillende appartementen zijn geschikt van 3 t/m 8 personen. Het zijn ruime en sfeervol ingerichte appartementen.

Country house, Mini- camping en Bistro Montemar

Country House, Mini Camping Montemar

Country House, Mini Camping Montemar

Foto Galerij Montemar Le Marche