Accommodaties

Accommodaties Montemar Le MarcheAccommodaties Montemar Le Marche

De accommodaties van Montemar met een aanbod in appartementen, B&B kamers en mini camping liggen tussen de eerste heuvels vanuit de Adriatische kust tussen Pedaso en Montefiore dell’ Aso Le Marche Italië.

De mini camping heeft 16 plaatsen die standaard voorzien zijn van een eigen elektra- en wateraansluiting. Naast voorzieningen zoals douche en toilet is er ook een leegpunt voor uw chemisch toilet aanwezig.

De appartementen Timo en Rosmarino zijn volledig ingericht (keuken, badkamer met douche en toilet, koelkast etc.) allen met een prachtig uitzicht.

De B&B kamers zijn geschikt voor een bezetting van 1 tot en met 4 personen. Met elke dag een heerlijk ontbijt geserveerd op het terras van onze bistro.

Kom naar Le Marche !

De Marche ontdekken is als een meervoudige zintuiglijke reis: al onze zinnen worden er intensief bij betrokken.

Vijf zintuigen worden door de Marche in vervoering gebracht, dankzij het grondgebied van de vijf provincies, die heel verschillend zijn, maar ook heel erg op elkaar lijken in die zin dat elk stadje, elke uithoek van de Marche steeds nieuwe en verrassende emoties oproept bij de bezoeker.

Het hoogseizoen van Montemar loopt van 15 juni 2019 tot en met 30 augustus 2019.

Boekingen verlopen of via ons contactformulier. Naast het vermelden van uw gegevens ook graag vermelden het aantal personen, uw accommodatietype  (voor campingplaats: caravan, vouwwagen of tent ) en de periode van reservering. Montemar neemt binnen 8 uur contact met u op. Daarnaast kunt u rechtstreeks reserveren ( alleen de appartementen en camping Montemar ) wanneer u de beschikbaarheid opzoekt en uw accommodatie selecteert.

Vakantie in Le Marche

Voor veel mensen is Le Marche een nieuwe vakantieregio en weten niet wat ze moeten verwachten als ze naar het mooie Le Marche op vakantie gaan.

De meeste gasten in Le Marche komen voor de rust, ruimte en de echte Italiaanse sfeer.

Dus genieten van het het prachtige landschap, de lokale zeer betaalbare keuken en de vriendelijke mensen.

Dagtripjes naar de mooie stranden, bezoeken van de mooie steden.

De vakantie accommodaties van Country House en Mini Camping Montemar ligt tussen de eerste heuvels vanuit de Adriatische kust tussen Pedaso en Montefiore dell’ Aso Le Marche Italië.

Zo kunnen we een geweldige ligging garanderen voor optimale rust en ontspanning.

Uw vakantie bij Montemar in Le Marche doorbrengen betekent dus vooral genieten en tot rust komen.